Search This Blog

Saturday, April 24, 2010

Понуда на курсеви:

- Основен курс по германски јазик за возрасни

- Напреден курс по германски јазик за возрасни

- Германски за економисти

- Летен интензивен курс за возрасни

Онлајн курс по германски јазик за возрасни

За сите Вас кои сакате да научите германски јазик, а темпото на живот не Ви дозволува да посетувате јазичен курс? 

Ние имаме решение! Учете германски дома, во времето кога Вам Ви одговара!

Се што Ви треба е Вашиот PC, Интернет конекција и се разбира волја и мотивација за учење!